MASTER VİLLA ARNAVUTKÖY

Harika bir haberimiz var! Bu projenin ilanlarını, emlak ofislerinin özel koleksiyonlarından şimdi çok daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Satış noktalarına hemen göz atın!

İSTANBUL / ARNAVUTKÖY / KARABURUN
İlan No: 1000381
İlan Tarihi: 9 Mart 2024
Kimden: İnşaat Ofisi
İş: 4443284
Cep : 05496716212
Proje Durumu: Topraktan Projeler
Mağaza: Maliyetine Ev
E-Posta: [email protected]
İl-İlçe-Mahalle: İSTANBUL / ARNAVUTKÖY / KARABURUN
Yapımcı Firma: MASTER GİRİŞİM AŞ
Ada: Belirtilmedi
Parsel: Belirtilmedi
Başlangıç Tarihi: 30.08.2024
Bitiş Tarihi: 30.12.2025
Toplam Proje Alanı m2: 205
Toplam Konut Sayısı: 1
Satışa Açık Konut Sayısı: 1
Satılan Konut Sayısı: 0
Satışa Kapalı Konut Sayısı: 0
MASTER VİLLA ARNAVUTKÖY
PROJE KONUMU: ARNAVUTKÖY İLÇESİ KARABURUN MAHALLESİNDE ADA 221 PARSEL 3
TOPLAM ARSA: 205 M2
TOPLAM VİLLA KULLANIM ALANI: 100 M2
DENİZE SADECE 200 METRE UZAKLIKTA
MÜKEMMEL BİR KONUMDA BÖLGENİN SON ARSASI ÜZERİNE PROJEMİZ YAPILIYOR.

Karaburun Plajına 200 m2 Mesafededir.
100 m2 Kapalı Alan ve 160 m2 BAHÇE ALANINA SAHİPTİR
Villamızın İnşaatı Birinci sınıf malzeme ile yapılacaktır.

VİLLAMIZ LOKASYON OLARAK
Kanal İstanbul 1.8 km Mesafede
İstanbul Havalimanı 3.5 km Mesafede
Kuzey Marmara Otoyolu 10 km Mesafededir.

MALİYETİNE EV, VİLLA SAHİBİ OLMAK İÇİN İŞLEYİŞİMİZ AŞAĞIDA SİZLERE SUNULMUŞTUR
1. PROJELERİMİZDE EV, VİLLA ALMAK İSTEYEN MÜŞTERİMİZ EN YAKIN ŞUBEMİZİ ZİYARET EDEREK İSTER TAKSİTLİ İSTER PEŞİN MALİYETİNE SAHİP OLUR. 
2. ÖN SÖZLEŞMESİ YAPILIR. 
3. ÖN SÖZLEŞME SONRASINDA MÜŞTERİMİZE ARSA TAPUSU ANINDA DEVREDİLİR İLK PEŞİNAT ALINIR. 
4. ALICI TOPLAM SATIŞ BEDELİNİN TAMAMINI ÖDEMESİ DURUMUNDA ALMIŞ OLDUĞU ARSA TAPUSUNA EK OLARAK TEMİNAT TAPUSU VERİLİR. 
5. TAPU DEVİR İŞLEMLERİ TAMAMLANDIKTAN SONRA AYNI GÜN İÇİNDE NOTER ONAYLI SÖZLEŞME YAPILIR. 
6. TAKSİTLİ MÜLK ALIMI YAPAN MÜŞTERİLERİMİZ KALAN ÖDEMELERİNİZİ İNŞAAT BAŞLADIKTAN SONRA BANKASIZ FAİZSİZ GARANTİLİ HAKEDİŞ İNŞAAT TAMALAMA SİSTEMİMİZE GÖRE ÖDER.

NOT : MÜŞTERİLERİMİZİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA HAVUZ YAPILMAKTADIR.

ÖZELLİKLER
  • ÖNCE TAPUNUZU ALIRSINIZ SONRA PEŞİNATINIZI ÖDERSİNİZ
  • KALAN ÖDEMENİZİ HAKEDİŞ SİSTEMİNE GÖRE TAKSİTLİ ÖDERSİNİZ
  • BANKASIZ FAİZSİZ TAKSİTLİ EV SAHİBİ OLURSUNUZ
  • BÜTÜN SÖZLEŞMELER RESMİ OLARAK NOTERDEN YAPILIR.
  • PİYASADAN UYGUNA %100 GÜVENLİ MÜLK SAHİBİ OLURSUNUZ.
  • MALİYETİNE MÜLK ALIM SİSTEMİMİZ İLE TÜRKİYE’DE EN KAZANÇLI YATIRIMI YAPMIŞ OLURSUNUZ.   
SIKÇA SORULAN SORULAR

>Maliyetine Ev ile Nasıl Ev Sahibi Olurum? 
Maliyetine Ev Tarafından imarlı arsa üzerine projesi belirlenmiş mülklerimizden peşinatınızı ödeyerek arsa tapunuzu alırsınız. 

>Peşinatımı Ödedikten Sonra Süreç Nasıl İşliyor?
Arsa tapunuzu alır peşinatınızı ödersiniz. Noter onaylı sözleşme imzalarsınız. Sözleşme içerisinde yer alan ödeme planına göre ödemelerinizi yaparsınız. İnşaatınız teslim edildikten sonra da ödemeleriniz devam eder.

>İnşaat Başlangıcı Ne Zaman? 
Tapunuz aldıktan en geç 3 ay sonra inşaatınız başlamaktadır. Projelerimizin her birinde inşaat başlangıç ve bitiş tarihleri bellidir. Noter onaylı sözleşme içerisinde belirlenen tarihler arasında yapılmaktadır. 

>Ödeme Planımda Belirtilen Taksitlerimi Ne Zaman Ödemeye Başlayacağım?
İnşaat başlangıcıyla birlikte taksit ödemeleriniz başlayacaktır.

>Maliyetine Ev ile Aldığım Mülkümden Ne Zaman Kar Etmeye Başlayacağım?
Maliyetine Ev ile ilk müşterilerimiz hemen kazanır. Maliyetine Ev ile alırken kazanırsınız. Her projemiz aynı zamanda yatırım projesidir. Maliyetine satışlarımızda maliyetine mülk sahibi olursunuz. 

>Enflasyondan Etkilenir Miyim? Başta Belirlenen Fiyat Değişiklik Gösterir Mi? 
Noter onaylı sözleşmenizde ödemeniz belirtilir. Belirtilen ödeme haricinde bir ödeme yapmazsınız.


MASTER GİRİŞİM A.Ş. OLARAK GURURLA SUNUYORUZ. ÜLKEMİZDE İNŞAAT, GAYRİMENKUL, MİMARLIK, BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, E-TİCARET, YAZILIM, DIŞ TİCARET VE DANIŞMANLIK, SEKTÖRLERİNDE FAALİYET GÖSTEREN YEPYENİ GİRİŞİMLER VE BULUŞLAR YAPAN ÜLKEMİZ İÇİN HER GÜN DAHA ÇOK ÇALIŞAN BİR EKİBİZ. FAALİYET ALANLARIMIZ ARASINDA BULUNAN İNŞAAT VE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE AR-GE 'LER YAPARAK ÜLKEMİZDEKİ SIRADANLAŞMIŞ İNŞAAT, GAYRİMENKUL VE MÜTEAHHİTLİK SEKTÖRÜNÜ YENİDEN ŞEKİLLENDİRDİK VE YENİ BİR SİSTEM GETİRDİK . MALİYETİNE EVİM MARKASI OLARAK ÜLKEMİZDE EV SAHİBİ OLMAK İSTEYEN HERKESİ %100 GARANTİLİ VE %100 GÜVENLİ EV SAHİBİ YAPIYORUZ. TÜRKİYE’DE İLK OLARAK TOPRAKTAN MALİYETİNE EV SAHİBİ OLMAK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZ PEŞİNATLARINI ÖDEYEREK ANINDA TAPULARINI TESLİM ALIRLAR. KALAN ÖDEMELERİNİ BANKASIZ FAİZSİZ KENDİ FİNANS SİSTEMİMİZDE 12 AY’DAN 60 AYA VARAN TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ İLE ÖDERLER. MÜŞTERİLERİMİZ BU SAYEDE İSTEDİKLERİ EV,İŞ YERİ VE ARSAYA SAHİP OLURLAR. DÜNYADA VE ÜLKEMİZDE HER ZAMAN EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI GAYRİMENKULDÜR. MALİYETİNE EV OLARAK GAYRİMENKUL YATIRIMLARINIZDA KAZANÇLARINIZI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK BİR YATIRIM SİSTEMİ GELİŞTİREREK TOPRAKTAN MALİYETİNE TAPULU YATIRIM SİSTEMİNİ SİZLERE SUNUYORUZ.
 MASTER GİRİŞİM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ





Yeni Yorum Ekle
Bu mağaza için henüz yorum yapılmadı.

Gayrimenkul Alırken/Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Emlaksepette.com olarak, kullanıcılarımızın güvenliğini en üst düzeyde tutmak önceliğimizdir. Bu nedenle, satın almak veya kiralamak istediğiniz emlak ile ilgili işlemleri yaparken dikkatli olmanız büyük önem taşımaktadır. İşte dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar:

Ödeme Yapmadan Önce: Satın alma veya kiralama işlemlerinde kesin karar vermeden önce hiçbir şekilde ön ödeme yapmayınız. Kapora veya avans ödemeleri konusunda dikkatli olunuz ve dolandırıcılık riski taşıyan durumlara karşı tedbirli davranınız.

İlan Bilgilerini Doğrulama: İlan sahiplerinin verdikleri bilgileri dikkatlice kontrol ediniz. İlanlarda belirtilen bilgilerin ve görsellerin doğruluğunu teyit etmek için mümkünse yerinde inceleme yapınız veya güvenilir kaynaklardan doğrulama isteyiniz.

İletişim ve Profil Bilgileri: İlan sahiplerinin hesap profillerindeki bilgilerin doğruluğunu kontrol ediniz. Şüpheli veya eksik bilgiye sahip ilan sahipleri ile iletişimde temkinli olunuz. Güvenliğiniz için, kimlik doğrulaması yapmış kullanıcılar ile iletişim kurmayı tercih ediniz.

Sözleşme ve Hukuki Belgeler: Satın alma veya kiralama işlemlerinde sözleşme yapmadan önce hukuki belgeleri dikkatlice inceleyiniz ve gerektiğinde bir uzmana danışınız. Tüm koşulların net bir şekilde belirtildiği ve taraflarca kabul edildiği belgeler üzerinden işlem yapınız.

Geri Bildirim ve Şikayetler: Emlaksepette.com olarak, kullanıcı deneyimini ve güvenliğini sürekli olarak iyileştirmek için geri bildirimlerinizi önemsiyoruz. Eğer ilanlarda belirtilen bilgi veya görsellerin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorsanız veya ilan sahiplerinin hesap profillerindeki bilgilerin doğru olmadığını fark ederseniz, lütfen bize hemen bildirin.

Güvenli bir emlak deneyimi için bu önemli noktalara dikkat ederek, dolandırıcılık ve benzeri olumsuz durumlardan korunabilirsiniz.

Loading...

Ödeme Planı Yükleniyor...

Peşin 1.000.000,00₺ - - -
Taksitli 1.400.000,00₺ 14 300.000,00₺ 78.571,42₺